Stage Medewerker Human Resource Management HRM BOL/BBL

Bedrijf: World of Delights Type functie:  Locatie: Lijnden Aangemaakt op: 02-01-2019
Functie:

Wat ga je doen?

Als stagiaire HRM zal je in de volle breedte aan de slag te gaan op de HR afdeling. Aan de hand van de geldende procedures verzorg je de arbeidsovereenkomsten, brieven en stel je verschillende overzichten op. Je beantwoordt binnenkomende vragen en verleent ondersteuning bij werving en selectie. Je bent medeverantwoordelijk voor het op orde houden de personeelsdossiers, de administratieve verwerking van in-,door- en uitstroom van personeel, ziekteverzuimregistratie en aanvragen Schipholpassen. Kortom een hele zelfstandige functie die veel kansen bied en een heel gezellig team!

Je zal onderdeel worden van de afdeling HR op ons hoofdkantoor in Lijnden. Samen met onze personeelsfunctionarissen, corporate recruiter en HR manager ben je bezig met het hele proces van A-Z binnen de werving en de indienstredingsprocedures en de dagelijkse bezigheden binnen personeelszaken. Afhankelijk van jouw stageuren en dagen werk je doordeweeks van 08:30/09:00 - 17:00/17:30 uur.

 

Functie eisen:

Wat zoeken we?

  • Een enthousiaste stagiaire MBO HRM of personeel & arbeid BOL/BBL
  • Je zit in je 2e, 3e of 4e jaar
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, een andere extra taal is een pré
Ons aanbod:

World of Delights (WoD) is een groeiende internationale retailorganisatie met inmiddels meer dan 50 verkooppunten op met name luchthavens. Al 60 jaar zijn wij actief op de luchthaven Schiphol. Naast de luchthaven Schiphol hebben wij ook winkels op 4 andere Europese Luchthavens, in de binnenstad van Delft, exploiteren wij alle souvenir- en giftshops op het Keukenhof. World of Delights is een hoogwaardige Retail organisatie die de klantervaringen wil optimaliseren door een uitgebreid assortiment geschenkproducten aan te bieden voor passagiers die grote internationale luchthavens bezoeken, tegen een prijs die concurrerend is in de markt.

Wij van World of Delights, bieden jou een uitdagende stage, waarbij je veel vrijheid krijgt jezelf te ontplooien. World of Delights heeft een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen.

Solliciteren:

Interessant?

Ben je enthousiast geworden over een stage bij ons? Reageer dan snel! Stuur je CV met motivatie via de website of naar ons mailadres werving@worldofdelights.com. Voor meer informatie kan je telefonisch contact opnemen met onze Corporate Recruiter Jennifer Delgado op het nummer 020-4037049.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.

Solliciteer op de functie